Winkelwagen Geen producten

Verzenden

Verzending

Foto

Als extra service verzend Customizeyourbike.nl alle producten 100% verzekerd en daar betaal je helemaal niets extra's voor, dat is lekker gemakkelijk en maar ook veilig.


Customizeyourbike.nl werkt samen met Mijnpakketverzenden en de verzending wordt oa verzorgt door: DPD, PostNL en Van Straaten Post. Mijnpakketverzenden staat garant voor een goede service en verwachtingen, om deze reden wilt Customizeyourbike.nl dan ook samenwerken want Customizeyourbike.nl staat in voor een goede service en afhandeling. Wij versturen pakketten tot 31,50 kg af voor de normale prijs. Voor de waddeneilanden is er een toeslag van €9,10. Indien je bestelling in Nederland boven de €100,- is, zal de verzendkosten gratis zijn. Voor België hanteren wij verzendkosten van €8,40 voor Duitsland €9,10 en voor Luxemburg €10,85


Zodra de order ontvangen is zal Customizeyourbike.nl de zending zsm mogelijk gereedmaken en het pakket voor verzending aanbieden. Het pakket wordt dan opgehaald bij Customizeyourbike.nl en de volgende dag wordt uitgeleverd (Werkdagen en zaterdag). Op de dag van bezorging ontvang je een email met daarin de te verwachte aflevertijd en een track & trace code. Je dient ten allertijde voor ontvangst van het pakket te tekenen. Omdat de pakketen van grote waardes kunnen zijn, is er voor gekozen het pakket alleen te leveren aan de door jouw opgegeven adres. Is dit niet mogelijk doordat je bijvoorbeeld net even weg bent, dan wordt het pakket afgeleverd op de dichtstbijzijnde Parcelshop. Er wordt een niet-thuis-bericht achtergelaten met instructies.

Via onze nieuwe track & trace pagina kan je evenvoudig je pakket volgen. Kik hier om je zending te volgend.


 
DEVELOP, BUILD AND CUSTOMIZE YOUR BIKE!

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op.

We gaan onze gehele website vernieuwen! We zijn 'm helemaal aan het pimpen voor een geweldige nieuwe ervaring!
Met een hele berg aan nieuwe snufjes en nieuwe motor parts
Sta je al te popelen om terug te keren naar onze website?

Zien we je snel weer? 

Je kan gewoon blijven bestellen!! Want we doen dit namelijk geheel op de achtergrond.