Winkelwagen Geen producten

Ultrasoon reinigen

Soort klachten: 
Is je carburateur verstopt en loopt daarom je motor niet lekker, bv lage toeren bij een koude motor en dan weer hoge toeren bij een warme motor waardoor je je stationaire stelschroef steeds moet verdraaien en wordt je er gek van? Dan heeft Customizeyourbike de mogelijkheid om jouw Carburateur(s) ultrasoon te reinigen en pakkingen te vervangen.

Demontage:
De carburateur dien je zelf te demonteren, hieronder verstaan wij: carburateurs zijn van de motor afgehaald én geheel uit elkaar gehaald (dus vlotterbak los, naaldjes gedemonteerd, etc. (Uiteraard alles wel even per carburateur bij elkaar houden). Let wel alle naaldjes en sproeiers wel meesturen zodat deze ook ultrasoon gereinigd worden.

Pakkingen:
Wil je tevens dat we pakkingen vervangen van je carburateur(s) ook daar kunnen we voor zorgen. Neem contact op via onze contact pagina voor de mogelijkheden en prijs.

Prijs:
Prijs per carburateur en een ultrasoonreiniging is €27,50. Dit is exclusief retourzending (indien van toepassing) en demontage zoals hierboven omschreven. 

Indien je door ons je carburateur wilt laten demonteren (van je motor halen én of de carburateur demonteren) doen dan rekenen we hiervoor standaard onze arbeidsloon van €47,50 per uur.

Verzending:
Wij verzenden je carburateur weer netjes terug, kosten hiervan is €7,50 per pakket inclusief verzekering tot €250. Uiteraard kan je carburateur ook komen brengen en ophalen. Wel op afspraak.  

Alle bovenvernoemde bedragen zijn inclusief btw. 

Voor andere doeleinden:
Uiteraard kunnen wij ook andere producten reinigen voor je, zoals remklauwen kleppen deksel, scooter carburateur, andere motor onderdelen ect. We hebben een vrij grote ultrasoonreiniger. De inhoud van onze utrasoon reiniger is L45cm x B25cm x H15cm. Heb je intresse in een ultrasoonreiniging of heb je toch nog een vraag, stel deze dan via onze contact pagina.

 
Voor:       Na:     Voor:       Na: 
 


Wat is ultrasoon reinigen? 
Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het reinigingseffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat (voor de mens niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven in elkaar klappen. Deze implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg. Deze stromingen functioneren als een borstel en weken het vuil los van het voorwerp. Met als gevolg: het ultrasoon reinigen van de voorwerpen die zich in de reiniger bevinden. Dit zonder te krassen of te schuren en tot op plaatsen waar je met de hand niet bij kunt.

Geluidgolven in een geleidend medium
Ultrasoon reinigen is een techniek die gebaseerd is op het verplaatsen van geluidsgolven in een geleidend medium als water en reinigingsvloeistof. Wanneer geluid zich voortplant in een samendrukbare omgeving zoals lucht is er een voortdurende overdracht van geluidsgolven. In vloeistof is die constante overdracht er alleen als de geluidsterkte laag is. 
In een ultrasoon vloeistof neemt de geluidssterkte toe waardoor er een negatieve druk ontstaat. Deze negatieve druk doorbreekt de vloeistof waardoor tienduizenden kleine waterdampbellen ontstaan. Als deze waterdampbellen vervolgens in een geluidsgolf terecht komen beginnen ze te trillen. Door de trilling groeien de waterdampbellen tot ze instabiel worden en imploderen. Deze implosies zorgen voor kleine, maar sterke stromingen in de ultrasoon vloeistof. Doordat dit niet enkele, maar wel tienduizenden implosies zijn die tegelijk plaats vinden, ontstaat een krachtige reactie die we ultrasoon reinigen noemen.  

Welke voordelen heeft reinigen met ultrasoon techniek?
Het ultrasoon reinigen van voorwerpen heeft diverse voordelen ten opzichte van reinigen ‘met de hand’. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Vloeistof bereikt elk hoekje en gaatje
    De stromingen in de ultrasoon vloeistof zijn zo sterk dat plaatsen bereikt worden waar we met handmatig reinigen onmogelijk bij kunnen. Doordat ultrasoon reinigen met vloeistof werkt zijn de kleinste openingen in het te reinigen voorwerp toegankelijk. Door de sterkte van de implosies gebeurt de reiniging uiterst grondig en nauwkeurig.
  • Nooit beschadigingen
    Bij juiste toepassing biedt ultrasoon reiniging ook de garantie dat uw product niet kan beschadigen. Reiniging vindt immers plaats met behulp van pure vloeistof. Dit in tegenstelling tot handmatig reinigen waarbij altijd gebruik gemaakt wordt van materialen met een stevige structuur die risico inhouden op krassen of andere kleine beschadigingen. De vloeistof die wij gebruiken is goed biologisch afbraakbaar en niet schadelijk voor het milieu en voldoet aan strenge milieu-eisen.
  • Hoge snelheid
    Een ander voordeel van ultrasoon reinigen is de snelheid waarmee complexe voorwerpen met veel hoeken en kanten gereinigd kunnen worden. Handmatig schoonmaken van elk hoekje en gaatje kost veel tijd. Doordat de vorm van het product bij ultrasoon reinigen geen invloed heeft op de duur van de reiniging, is er een substantiële tijdsbesparing.
DEVELOP, BUILD AND CUSTOMIZE YOUR BIKE!

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

We gaan onze gehele website vernieuwen! We zijn 'm helemaal aan het pimpen voor een geweldige nieuwe ervaring!
Met een hele berg aan nieuwe snufjes en nieuwe motor parts
Sta je al te popelen om terug te keren naar onze website?

Zien we je snel weer? 

Je kan gewoon blijven bestellen!! Want we doen dit namelijk geheel op de achtergrond.