Winkelwagen Geen producten

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor customizeyourbike.nl

Build A Bike Motorcycles (Kamer van Koophandel: 68624638), verleent u hierbij toegang tot customizeyourbike.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Build A Bike Motorcycles behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Build A Bike Motorcycles spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Build A Bike Motorcycles.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Build A Bike Motorcycles.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Build A Bike Motorcycles nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Build A Bike Motorcycles en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Build A Bike Motorcycles, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

DEVELOP, BUILD AND CUSTOMIZE YOUR BIKE!

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies